Garnier Micellar Cleansing Water Review

Hi everyone... Beberapa waktu yang lalu Garnier mengirimkan aku produk terbarunya yaitu Micellar Cleansing water yang mungkin temen-temen semua udah denger belakangan ini.. Garnier baru aja launching cleansing water yang lembut dan mudah digunakan tapi apakah produk ini bener-bener ampuh buat menghapus makeup? Kita simak aja yuk review aku kali ini..

Etude House Sunprise Bye Sebum Sun Stick Review

Sorry for the lack of the post girls.. actually I kinda confused between continue my blog or no.. Let's say, this day everyone goin move into YouTube and I'm to lazy to edit video.. Oh God I wish I have a graphic designer or something.. My husband pro in editing video but he is also so mean.. Don't want to help me.. lols..~! So I hope in the future this blog will start to move again.. Even because of too lazy, the previous review only picture.. so this time I gonna start again.. who miss me? anyone?

Apieu Water Light Tint Rilakkuma Edition Review

Selamat hari gajian ups.. :p Apa kabar nih semuanya.. Akhir-akhir ini aku jadi jarang update blog lagi gegara sibuk, tapi sekarang karena sesudah menikah aku udah jadi ibuk ibuk hahaha makanya jadi puny waktu untuk update blog lagi.. Hari ini aku mau mereview Liptint dari Apieu yang sempat telat banget, karena barangnya udah release dari kapan, reviewnya baru sekarang..

Skinfood Mineral Sugar Blend Eyes and other items from KollectionK.com

Hi all.. really sorry for the lack of posting some review.. I just get married and busy preparing a new business, that;s why I'm so lazy to update my post.. This time, I want to introduce you to another online shop that catch my eyes... ^^ KollectionK is one of great online shop that sells Korean cosmetics.. They sent me some product to try and review.. so Sorry for late review.. T^T

Apieu For Your Shadow Rilakkuma Edition Review

yuhuuu yuhuuu eyeshadows.. <3
Siapa sih yang nggak suka sama eyeshadow.. meskipun teknik blending aku masih buruk tapi aku ini salah satu penyuka eyeshadow.. Kali ini masih dalam situasi dan kondisi Rilakkuma fever, jadi aku akan review eyeshadownya dan terakir aku akan review lip tint nya.. Edisi Rilakkuma ini sebetulnya punya 5 warna.. 4 warna sudah keluar terlebih dahulu dan warna yang kelima keluar belakangan..

Apieu air Fit Cushion XP SPF50 PA+++ Rilakkuma Edition Review

Hi semuaaa... Happy independence day..^^
Hari ini aku mau review salah satu produk yang baru aja release gak lama kemarin.. Buat kalian penggemar Rilakkuma kalian pasti tergila-gila sama produk yang satu ini.. Bahkan aku membelinya tanpa pikir panjang tentang kualitasnyaa... XD Yeappp A'pieu baru aja mengeluarkan produk yang berkolaborasi dengan Rilakkuma.. Aku ini salah satu penggemar berat Rilakkuma.. <3 Begitu produk ini belum direlease aku langsung siap-siapin duit buat beli.. Aku beli hampir semua produk yang pertama kali release, next aku bakal review eyeshadow dan lip tint nya.. ^^

Etude House Real Powder Cushion SPF50 PA+++ Review

Hai semuanya, hari ini aku kembali mulai aktif di blogku tercintah ini.. XD Mumpung masih awal Agustus dimana di Indonesia masih mengalami musim summer, maka aku mau review salah satu barang yang oke banget dan teman-teman mungkin beberapa ada yang mengetahui kalau aku menikah tanggal 30 Juli kemarin, pada saat wedding, aku makeup sendiri dan memakai cushion ini sebagai foundationku.. Cushion ini super duper hebat banget.. tahan lama.. XD daripada kalian semakin penasaran, maka kita langsung intip aja yuk..

Dr. Lola Product Review From BBCosmetic

Hello.. everyone.. how are you doin?? Please let me say sorry for the lack of the post.. lol~ so today I'm going to post my postponed review about Dr. Lola product that I got from BBCosmetic.. yeayyy... Again i want to say congratulation to all my giveaway winner sorry for late shipping because I've been busy with my work so I can't send the winner address fast to BBCosmetic, but, I promised that I already sent it just now.. Without further notice, let's start the review..^^

Innisfree Real Fit Color Liquid Review

Hi everyone as I'm promised, there will be a new review on my blog.. ^^
Today I'm going to review a new lippies... XD Currently I'm loving this lippies so much especially the velvet texture..

MY BLOG CHANGE NAME INTO OFFICIAL NAME AND ANOTHER GIVEAWAY

Hi hi alll.... If you are really love my blog you'll see that finally I change my blog name into official from cherriesspink.blogspot.com to www.lizachan.com..
I decide to change it because it's make my blog name easy to find and read.. Lucky me I found that the domain still available and I directly purchase it from Godaddy.com..

At first It was very difficult to use the domain into blogger, I search for the tutorial but still don't understand until I try one way by my own and it's works.. Thanks God..!
For celebrating this big news, I decide to make a giveaway ft BBCosmetics..


KLAIRS FRESHLY JUICED VITAMIN DROP REVIEW

Yuhuuu..~ Another skincare review.. Lately I love my skin so I rarely use makeup.. Because of that I need a good skincare to tkae care my face.. One month ago, Wishtrend sent me a serum.. OMG, another vitamin C serum, I already review 2 times about vitamin C serum, the first one is C20, then Garnier and now I will review Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop.. It's a vitamin C serum hahaha.. Actually, I want to have tanned skin than white skin, but I always got a vitamin C serum that I need to review on my blog.. That's why my skin is never got tanned..

sleek cream contour kit light review

Hallo semuanya.. Selamat memasuki bulan puasa buat teman-teman yang merayakan.. XD Kali ini aku mau review salah satu palette contouring yang aku beli dari BeautyHaulIndo.. Sebenarnya seberapa pentingkah contouring buat hidup para wanita yang memang suka makeup? Aku termasuk salah satu orang yang sangat membutuhkan contouring.. Hidung kedalem, muka bulet kayak bakso.. lols~

neulii greentea bha pore tightening serum review

Another pore skincare review..~! having a big pores seems very tricky to handle, but If you try this product you'll amaze with this product.. since I working in the high heat and pressure almost everyday, I always rarely use makeup and focusing my skin into a better skin.. Makeup will always greasy when you have oily, big pores and working in kitchen life, so better use skincare and focusing in take care my face than use makeup to cover it..

Sociolla box march 2016: Vitacreme day cream and vitacreme lightening cream

Hallo semuanyaa.. Maaf banget atas seringnya absen untuk review produk, kali ini aku mau ngebahas tentang freebies yang Sociolla kasi ke aku pada saat bulan Maret.. OMG, baru direview sekarang??!! Kemana aja loe.. *digebukin sekampung*.. Sebenenrnya aku sudah ambil foto-fotonya namun belum sempat upload ke blog akibat seringnya pulang malem, jadi nggak sempet deh update-update blog.. Kemarin Maret, Sociolla memberikan aku dua buah produk yang keren abis.. 


Etude House tint my brows gel #3 Grey brown review

Holla pretty ladies.. Back to review products.. xD This time I gonna review a nice useful and cute product from Etude House that really change your daily activity to draw eyebrows...


Cosrx AHA/BHA clarifying treatment toner review

Hello girls.. another skincare review.. XD I want to introduce you all my new babies.. Since I'm lack of review because of camera trouble, so I decide to buy a new camera.. Please welcome, Mr. Sony a5100.. yeayyyy..~! From now I promise I will update my blog more frequently.. :D
This time I gonna review a new toner that I got from BBCosmetic.. My previous Cosrx AHA 7 whitehead power liquid almost run out, lucky me I got a new one even it's different but still from the same brand.. I really adore Cosrx..


Unboxing and Review Garnier light complete white speed collection

Hai semuaaa.. beberapa waktu yang lalu aku mendapatkan box dari Garnier yang super gede banget.. XD kali ini Garnier mengirimkan series terbaru skincarenya yang baru aja ga lama launch di pasaran.. Penasaran nggak sih apa itu?


International Mini Giveaway

Hi Everyone.. I'm doing a mini giveaway over here.. Since I'm lack of post until my blog is so sleepy and boring to see, so I made a new giveaway here..
Alright without further chitchat, here is the prize:



K-Lens Pop Ellen Panda PM Violet and Green review

Hi girls..! Long time not reviewing something, I think my blg should be more active right? I'm planning to do mini giveaway on my blog. hehehe.. Please keep stay tuned on my blog.. Thhis time I'm gonna review a new lens that I got from K-Lens Pop long time ago.. I want to say sorry to K-lens pop for pending the review until now.. I don't have any time to touch my laptop except when I go holiday..

Shopping with Sociolla

Hallo semuanya.. apa kabarnya nih, kali ini aku mau share pengalaman menjadi partner Sociolla, buat kalian yang belum tau apa sih Sociolla itu, kalian bisa baca dulu nih post aku yang sebelumnya di Sociolla Introduction.. Sebelumnya aku mau tanya juga nih, ada yang udah pake kupon diskon aku belum? kalau belum yuk dipakai, bisa diskon 50ribu loh waktu belanja.. XD Nah kali ini aku mau share sebuah box yang akan dikirimkan ke kalian setiap kalian belanja di Sociolla..

BBCosmetic.. a new way to shopping Korean cosmetics

Hi girls... Long time not posting something..
I'm very tired everyday until too lazy to update my blog.. Okai now I want to share a new Korean cosmetics shop that sell so many brands and they ship our package very fast.. It's called BBcosmetic.com..


MAMONDE SOFT MELTING LINER REVIEW

Another new review on my blog.. Lately I become so busy with life.. so sad that the fact is I rarely active on blog.. Miss my old time..this time I gonna review a new eyeliner that I got from Jolse.com.. Everyone loves pencil liner since it's easy to use right?

IT'S SKIN CLINICAL FIT BLUR PHOTO BLUR REVIEW

Hi all.. I'm just goin back from Belitung.. argghhh my holiday ends.. *sobs.. but I have a special review to be shared with you all.. I have a big pores, I hate when my makeup go deeply into my pores and bye bye nice foundation.. Every big pores girls will understand this problem.. The problem is not start from the pores but from the skin type.. I have oily face, that's why my pores are big..


INNISFREE REAL FIT LIPSTICK REVIEW

I love the time when in the end of the year is come, because almost all cosmetic brands release many cute collection, dunno why, last the end of 2015 year, I found that innisfree release some new collection including this lippie.. Jolse kindly send me this to try and review.

MISSHA WONDER WOMAN MAGIC CUSHION SPF50 PA+++ REVIEW

Wonder woman..! Feel the brave, feel the strength..!
Hi girls.. another wonder woman collection by Missha here.. You all know how I love Missha lately.. and this product also not dissapointed.. XD this blog post will worth until the last word of this post.. If you have an oily skin, big pores, need a medium coverage, and give glowing to your face, you'll definitely need this..

MISSHA WATER-FULL TINT REVIEW

Yuhuuu..~ So many new review are coming to my blog girls.. <3 I got many new items from my permanent sponsor, Jolse.. XD I really sorry to all my readers that I rarely update my blog, because I already start my work in the kitchen, so almost half of my day is used for cooking, the other half is for sleep, eats and refresh my life with something so I won't stressed out..

MISSHA WONDER WOMAN EYE COLOR STUDIO #2 LOVELY LOOK REVIEW

Happy New Year.. !! Lols.. Very very late right?
Finally another makeup review everyone.. XD Still remember that Missha release some of Wonder Woman Collection? I really love this collection, not for the character but for the PALETTE.. When this collection arrived, I want to buy Apieu Doraemon palette, but I found this color more attractive and 10 colors vs 8 colors, for sure I choose 10 color.. XD

K-LENS POP ELLEN PANDA BLUE AND BROWN REVIEW

Hi all..~! Another pretty lens review.. XD
This time K-Lens Pop send me a very cute 4 color lens.. I already try 4 color lens before and the color is really pretty, I feel like my eyes is full of colors and kawaii.. Ellen Panda Lens is a big diameter lens which is good for giving dolly effect.. I'm so happy that K-Lens Pop sent me this lens..

UNBOXING AND REVIEW GARNIER COLOR NATURAL #MYTHBUSTER

Hi all...
Kali ini aku mau share nih tentang pewarna rambut dari Garnier dimana pewarna rambut satu ini aku dapetin dari Garniernya langsung.. XD Beberapa saat yang lalu Garnier memberikan aku satu buah box besar yang isinya ada 5 pewarna rambut.. OMG...~ Pada awalnya aku diberitahukan via email bahwa aku menjadi salah satu orang yang join dalam program ini.. Setelah paketnya datang, ternyata isinya besar sekali dan ada 5 buah pewarna rambut.. Sejujurnya aku hanya ingin menggunakan yang warna dark brown sih.. XD